Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KÖZÉLET

Tudományos tűzvédelem

Szél Móni | 2023.02.03.

Újra meghirdették a Dr. Balogh Imre Emlékpályázatot. Immár huszonharmadik alkalommal. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kiírása szerint a pályamunkákat 2023. május tizedikéig lehet benyújtani. A pályázatra ezúttal is tudományos igényű munkákat vár a szervezet.

A pályázónak a hétköznapi tapasztalatok vagy a technikai vívmányok ismerete, esetleg a legújabb elméletek alkalmazása alapján kell kidolgoznia a választott témáját.

A pályaművek fontos része az elméleti okfejtés, amely azt mutatja be, hogy az új vagy újító gondolatok miként hasznosulhatnak a katasztrófavédelem mindennapi működésében. 

Előny, ha a pályázó a saját innovációit is beépíti a tűzmegelőzés, tűzoltás, műszaki mentés vagy tűzvizsgálat témakörében megírt dolgozatába.

Nyáron várható az eredményhirdetés

A harminc oldalas dolgozatokat szakértő zsűri bírálja el, a díjakat előreláthatóan június 16-án adják át a katasztrófavédelem székházában. Dr. Balogh Imre, az egykori Nehézipari Minisztérium néhai főosztályvezetője elkötelezett pártolója volt a tűzvédelmi szakterületnek. A róla elnevezett díj megalapítását özvegye kezdeményezte.
 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.03.27.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2003, 2006, 2013

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: