Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ugod és Ihász az idei tekebajnok

Haraszti Gábor | 2024.05.12.

Véget ért a Makkai Miklós Pápa és Környéke tekebajnokság. Az első osztályban új bajnokot avattak, míg a második vonalban a címvédő örülhetett a végső sikernek.

Két csoportba osztva több hónapon keresztül 17 csapat küzdött egymással a fordulók során. Az ’A’ csoportban szorosabban nem is alakulhattak volna az eredmények, ugyanis a bajnoki címről az utolsó forduló döntött. A győztesnek járó trófea végül Ugod csapatához került, mely egyetlen ponttal előzte meg a címvédő Atlasz gárdáját. Egyéniben az amatőrök között Nagy Szabolcs, az igazoltaknál Lendvai András, míg a hölgyeknél Rieger Dorka nyújtotta a legjobb teljesítményt.

Végeredmény: 1. Ugod SE, 2. Atlasz, 3. Csak a 9, 4. Lumberfa, 5. Vendéglátó, 6. Golyószórók, 7. Magyargencs I., 8. Vaszar SE

A ’B’ csoportban már nem voltak akkora izgalmak, mint egy osztállyal feljebb, a címvédő Ihász hat ponttal előzte meg a második helyezett Sörgurítókat, a képzeletbeli dobogóra Adásztevel állhatott fel.

Végeredmény: 1. Ihász SE, 2. Sörgurítók, 3. Lovászpatona SE, 4. Adásztevel SE, 5. Egyházaskesző I., 6. Magyargencs III., 7. Az öt mindig jó, 8. Magyargencs II., 9. Egyházaskesző II.

Egyéniben a legjobban Magasházi Ildikó és Vér Dániel teljesített.

A díjakat Müller Károly és Nagy Lajos szervezők adták át.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: