Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Vád alatt a zaklató

Császár Dóra | 2024.04.24.

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt megfenyegette a sértettet és élettársát egy Pápa környéki faluban. 

A vádirat szerint az elkövető 2024. január közepén összetalálkozott a férfival, akikre azért haragudott, mert úgy vélte, hogy az élettársával együtt róla és a házastársáról is sértő kijelentéseket írtak az interneten. A vádlott többször mellkason lökte a férfit és azzal fenyegette, hogy bántalmazza és megöli, majd felszólította, hogy takarodjon el a helyszínről. Nem sokkal ezután a sértettek háza elé ment, és a feleség nevét kiabálva fenyegetőzött, hogy menjenek ki, amitől a nő megrémült. A házaspár kérte az elkövető zaklatás miatti felelősségre vonását.

Az ügyészség a vádiratában a férfival szemben fogházbüntetés kiszabására és a közügyek gyakorlásától történő eltiltására tett indítványt azzal, hogy a bíróság rendelje el a felfüggesztett szabadságvesztésnek az utólagos végrehajtását, melynek próbaideje alatt a vádlott az újabb bűncselekményt elkövette.

Illusztráció: Storyblocks

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: