Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Válogatott meghívót kaptak a pápai tekések

Haraszti Gábor | 2024.01.11.

A teke utánpótlás válogatottaknál hamarosan elkezdődik a felkészülés a 2024. évi Európa- és világbajnokságra. A szövetségi kapitányok a bő keretébe a Pápai Vasas Teke Klub három játékosa is bekerült.

Harcos Ágnes és Tróbert József szövetségi kapitányok kijelölték a bő kereteket, melyben a Pápai Vasas színeiben szereplő Hegedüs Dominik és Müller Barbara az U18-as, Rieger Dorka az U23-as keret kialakításakor jött számításba. A hivatalos értesítések megérkeztek, így a fiatal tekések izgatottan készülnek az összetartásra és bíznak benne, hogy nem lesznek a keretszűkítés áldozatai.

– Április végén, május elején Zalaegerszegen derül ki, hogy idén a nemzetközi versenyeken kik képviselik Magyarországot, bízom benne, hogy mindhárom sportolónk tud élni a felkínált lehetőséggel. Barbarára, Dorkára és Dominikra a decemberi, országos bajnokságon mutatott teljesítményének köszönhetően figyeltek fel a szövetség edzői. Természetesen nagyon örülünk, sok munka vár rájuk, de bizakodva várjuk a fejleményeket – nyilatkozta Müller Károly, a Vasas edzője.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: