Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Van az a film, amiért Steven Tyler is ölne, hogy benne lehessen!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.10.02.

Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler jónéhány filmben szerepelt az évek során, volt azonban egy olyan alkotás, amelybe mindenáron szeretett volna bekerülni, de nem járt sikerrel.
 
Az énekes 2016-ban a Happy Birthday című horrorban tűnt fel, nem sokkal később pedig a People magazinnak adott interjújában beszélt az álomszerepéről: "bármit megtennék azért, hogy benne lehessek A galaxis őrzői 3-ban. Figyelsz, James Gunn?"
 
Bár ekkor még a második részt sem mutatták be, Tyler kijelentése természetesen eljutott a rendezőhöz is, aki így reagált rá: "tudok róla, hogy Steven szeretne szerepelni A galaxis őrzői 3-ban. Nemrég üzent nekem egy interjúban: azt kérdezte, hogy figyelek-e. Igen, Steven, figyelek. Egyébként nagy rajongója vagyok. Volt szerencsém a lányát, Liv-et rendezni egy filmben, a premieren pedig Steven-nel is találkoztam néhány másodpercre. Nagyon jó arc és természetesen szívesen dolgoznék vele valamikor."

A közös munka végül nem jött össze, aminek több oka is lehet: A galaxis őrzői 3 forgatása egyáltalán nem alakult zökkenőmentesen: 2018 nyarán a Disney és a Marvel szerződést bontott Gunn-nal, arra hivatkozva, hogy a rendező évekkel korábban megosztó kijelentéseket tett a Twitteren a nemi erőszakkal és a pedofíliával kapcsolatban, a színészek és a rajongók azonban kiálltak James mellett, aki 2019 márciusában végül hivatalosan is visszakerült a projektbe, a filmet pedig végül idén májusban mutatták be.

Az elmúlt pár év Tyler-nek is bőven tartogatott kihívásokat: az Aeorsmith 2020-ban nagyszabású Európa-turnét tervezett, amelynek keretében Budapesten is felléptek volna, végül azonban az összes koncertet lemondták. A frontember aztán ismét függőségekkel küzdött és újra megjárta az elvonót is, a zenekar pedig idén áprilisban bejelentette, hogy búcsúturnéra indulnak, amit azonban három koncert után meg kellett szakítaniuk, miután Tyler-nél hangszálproblémák jelentkeztek

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: