Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Van jelentkező a VFT élére

Huszár Hajnal | 2024.02.01.

Érkezett pályázat az önkormányzat felhívására a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetői tisztségére – közölte a Pápai Médiacentrum megkeresésére dr. Áldozó Tamás polgármester. Emlékeztetett, a legutóbbi pályázati kiírást már az átszervezett cég vezetői posztjára írták ki, hiszen a városüzemeltetési feladatokból a Pápai Platán Nonpofit Kft., a Pápai Sport Nonprofit Kft., a Pápai Vízmű Zrt. és a Közszolg Kft. is részt vállal ma már. A VFT-nél maradt feladatok azonban még így is szerteágazóak.


-Azt várjuk az új ügyvezetőtől, hogy a szervezeti kultúrában lényeges változásokat érjen el, olyan szervezet alakítson ki, ahol az igényesség az egyik legfőbb érték, ahol meghatározó a pontos és szervezett munka. Ha ezekben a várt előrelépés megtörténik, a pápaiak lényeges javulást fognak tapasztalni a városüzemeltetési feladatok ellátásában – fogalmazott a polgármester.


A pályázatot a képviselő-testület február 22-ei ülésén értékelik a városatyák, ha lesz új ügyvezetője a cégnek, azonnal megkezdheti a munkát.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: