Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Vándorkiállítás a Refiben

Horváth Andrea | 2023.02.08.

 

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány 2022-ben általános és középiskolai vándorkiállítást indított útjára lelkes fiatalok bevonásával. A Csodálatos Kárpát-medence címet viselő anyag gyönyörű fotókon mutatja be a sokszínű természetet és az épített örökséget.

A kiállításnak most a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma ad otthont. Célja, hogy a jövő nemzedéke minél jobban megismerje a Magyarország határain belül található látványosságokat és a határon túli látnivalókat is. 

A kiállítás segítségével bejárhatjuk a Kárpát-medence látnivalóit, gyönyörű kincseit, azokat a szépségeket, amelyeket még talán kevesen fedeztek fel, nem olyan ismertek mindenki számára. A kiállítás egyik üzenete: ha tehetjük, személyesen is látogassuk meg ezeket. Összesen 17 álló, színes tabló képezi a vándorkiállítás tartalmas anyagát. 

A Refiben Somosiné Németh Aliz tanárnő nyitotta meg a kiállítást, mely péntekig van Pápán, jövő héten már Győrbe, a Révai Gimnáziumba utazik az anyag. Tehát péntekig van idő megnézni a kiállítást, mely tanórákhoz is nagyon jól kapcsolódó anyagot mutat be.


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - GAZDASÁG

  A hónap végéig kell befizetni a kamarai hozzájárulást

  Március 31-éig kell megfizetni a gazdálkodó szervezeteknek és az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: