Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Vár a Tarczy!

Babos Petra | 2024.03.05.

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik a több alkalomból álló ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások és szüleik megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel.

Hardi Tünde igazgatóhelyettes, a kéttannyelvű tagozat vezetője elmondta, az idei évben is több foglalkozással várják az érdeklődőket.
-Négy ovisulis foglalkozással várjuk az idei évben a gyerekeket. Az elsőn, vagyis a mai napon sportos, mozgásos játékokkal, feladatokkal készültünk. Március 19-e a Szent Patrik nap jegyében zajlik majd, március 26-án pedig nyusziváró foglalkozásra invitáljuk a gyerekeket. Az utolsó ovisuli április 9-én lesz majd – mondta Hardi Tünde, aki elmondta, az iskola a jövő tanévben is három első osztályt szeretne indítani, két emelt óraszámú digitális kultúrát tanuló osztályt és egy kéttannyelvűs osztályt.

-A szeptemberben induló tanévben az 1. a-ban Peidl-Kovács Klaudia és Süle Judit, az 1. c-ben Cserneczkyné Kapa Nikoletta és Egyed Katalin, az 1. e osztályban Bódainé Balogh Orsolya és Kokas Judit lesznek a kicsik tanítói – tudtuk meg Hardi Tündétől, aki kiemelte, minden hozzájuk látogató kisgyermek kap egy „ellenőrző” könyvecskét, amibe minden részvétel alkalmával pecsétet kapnak. Aki mind a négy pecsétet összegyűjti, a végén egy kis jutalomban részesül. 
Az ovisuli március 19-én folytatódik, emellett április 8. és 12. között nyílt órákon találkozhatnak a tanító nénikkel,s két-két órát látogathatnak meg a szülők.

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: