Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Váratlan Perutz-döntetlen

Haraszti Gábor | 2024.04.07.

A Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában Cseténybe látogatott a Perutz FC. A pápaiak nem tudták érvényesíteni a papírformát és a 13. helyezett otthonában csak egy 0-0-s döntetlent értek el.

Idén veretlen a pápai csapat, mely legutóbb simán győzte le a Gyulafirátótot, Cseténybe is a három pont reményében utaztak Horváth Tamásék. Bár az első és a második félidőben is számtalan gólszerzési lehetőséget alakított ki a vendég csapat, nem sikerült betalálni, a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, sőt a 61.percben történt csetényi kiállítás sem hozta meg a fordulatot, így a pápaiaknak meg kellett elégedniük a döntetlennel.

Csetény SE – Perutz FC 0-0

Kun-Szabó Attila: A mai játékunkból semmi más nem hiányzott, „csak” a gól. A helyzetarány 10-0 volt a mi javunkra, végig hatalmas fölényben futballoztunk, az ellenfél szinte át sem jött a félpályán. Játékosaim ma be voltak oltva a gól ellen, még a kapu torkából sem sikerült eredményesnek lennünk. Folytatjuk a munkát, jövő héten a Balatonfűzfő ellen igyekszünk javítani.

Csetény SE: Jelencsics – Horváth K., Danó, Simon, Katóka, Juhász, Jakab, Kalányos, Arany, Horváth M., Szehoffner (Simon 63.).

Perutz FC: Présing – Nagy B., Császár (Farkas 63.), Nagy K., Varga, Gajdosi, Nagy D., Cser, Erdősi, Horváth T., Hauser B.

A Perutz április 13-án a Balatonfűzfőt fogadja, a rangadót 17 órai kezdéssel játsszák.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: