Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Várják az ajánlásokat a Jó sportoló elismerésre

Haraszti Gábor | 2023.12.04.

Pápa Város Önkormányzata ismételten jutalmazni szeretné az év legeredményesebb ifjúsági és felnőtt sportolóit valamint felkészítőiket. Valamennyi pápai székhellyel rendelkező általános és középiskolától és valamennyi pápai székhellyel rendelkező sportegyesülettől várnak ajánlásokat.

Az önkormányzat 2024. január 5-ig várja a horvath.hajnalka@papa.hu e-mail címre azoknak a sportolóknak és felkészítőknek a neveit, akik a 2023-as évben megrendezett és lezárult világ-, európai-és országos bajnokságokon, diákolimpiák országos döntőin, nemzetközi bajnokságokon 1-6. helyezést értek el. A tájékoztatóban szerepelnie kell a verseny nevének, a versenyen részt vett személyek neveinek, a helyezésnek és a felkészítők neveinek. Nem olimpiai sportágak esetén az önkormányzat kéri azt is közölni, hogy a megmérettetésen hány nemzet képviseltette magát, illetve az adott verseny adott kategóriájában hány induló volt.

A határidőn kívül beérkezett sportolók és felkészítőik listáit nem tudják figyelembe venni, ezért kérik a határidő pontos betartását. A 2024. január 29-ei ünnepségre a díjazottaknak külön meghívót küldenek.

(Fotó: Pápai Sport Nonprofit Kft.)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: