Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Vármegyei elismerés a Balla DSE tagjainak

Haraszti Gábor | 2023.12.13.

Veszprémben, a megyeháza Szent István-termében tartották a 2023. évi Veszprém Vármegyei Sport Díjátadó Gálát. A rendezvényen a Balla DSE vezetője, Szautner Mihály és sportolója, Pente Kevin is elismerésben részesült.

A rendezvényt a Veszprém Vármegyei Önkormányzat szervezte, ahol több kategóriában díjazták Veszprém vármegye legjobb sportolóit. A speciális sport kategóriában az idei évben a berlini speciális nyári világjátékokon 400 méteres síkfutásban elért első, távolugrásban elért negyedik helyéért „Veszprém Megye Legjobb Sportolója” Pente Kevin, a pápai Vajda Márta EGYMI tanulója lett, a legjobb sportoló edzői díját pedig Szautner Mihály érdemelte ki.

– Sajnos nem tudtunk jelen lenni az átadáson, hiszen azzal egyidőben Budapesten szerepeltünk egy floorball versenyen – mondta Szautner Mihály. – Természetesen nagyon örültünk az elismerésnek, megtisztelő, hogy ilyen illusztris társaságban kaptunk helyet. Örömteli, hogy nem idén díjaztak minket először, hiszen 2022-ben Pente Kevin mellett Czinkán Olivér is ott volt a jutalmazottak sorában – mondta a szövetség szakágvezetője.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: