Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Város a zöldben – naptáron is megcsodálhatjuk parkjainkat

Huszár Hajnal | 2023.12.22.

Megjelent és már kapható a város 2024-es falinaptára. A Pápai Platán Nonprofit Kft. által készített kiadvány ezúttal is nagyon dekoratívra sikerült és városunk szépségeire hívja fel a figyelmet.
Boros Katalin, a kft ügyvezetője felidézte, az elmúlt években kiadott naptárak jellemzően városunk épített örökségét mutatták be gyönyörű felvételek segítségével, most pedig természeti értékeink jelennek meg az egyes hónapoknál.
-Ez a naptár megmutatja, hogy természeti kincsünk is felbecsülhetetlen. Nap mint nap használjuk ezeket a zöldfelületeket, magától értetődőnek vesszük, hogy itt vannak körülöttünk, s talán észre sem vesszük szépségüket. Örömteli, hogy az elmúlt években parkjaink megújultak és újakat hozott létre az önkormányzat – ezek szerepelnek a naptár lapjain – mondta.
A fotók a Várkert, az Erzsébet liget, a Külső-Várkert és a Schwenczel rét szépségeit tárják elénk különböző évszakokban. De az új naptár ennél sokkal több vizuális élményt is nyújt, hiszen az egyes oldalakon megjelenő QR kódok egy-egy rövid videót rejtenek ezekről a parkokról.
A fotókat Pintér Ádám és Mesterházy Balázs készítette, a videók pedig Pintér Ádám munkái.


-Szeretnénk, ha minél több család otthonában, cégeknél, intézményeknél ott legyen a falon ez a naptár és emlékeztessen bennünket arra, hogy használjuk bátran ezeket a zöldterületeket, vigyázzunk rá és becsüljük, hogy ilyen szép környezetben élhetünk – fogalmazott az ügyvezető.
A Pápa – város a zöldben címet viselő kalendárium az Esterházy-kastélyban és a Tourinform irodában már megvásárolható.    

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: