Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Városnézés, bob és buborékok – Sopronban jártak a katolikus iskolások

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.19.

A Szent István Római Katolikus Általános Iskola 6.a osztályos diákjai szombaton reggel ismét felkerekedtek, hogy egy újabb városban gyarapítsák közös élményeik sorát. A gyerekek és osztályfőnökük, Varga Dávid úgy döntöttek, következő túrájuk úti célja Sopron lesz. Szombaton reggel vonatra szálltak hát és izgatottan várták, milyen élményeket tartogat számukra a hűség városa.

A vidám kis csapat a soproni vasútállomásról a belvároson keresztül gyalog indult útnak a bobpályáig. A közel 3 kilométeres út során számtalan nevezetességet megcsodálhattak, a látnivalók sorából természetesen a Tűztorony sem hiányozhatott.

A gyerekek a bobpályán nagy kacagások közepette siklottak le, vidáman integetve egymásnak. Innen újra a városon keresztül vezetett az útjuk, ahol ismét volt lehetőségük városnéző sétára. Miközben a soproni nevezetességeiben gyönyörködtek, egy óriásbuborékos bemutató részeseivé váltak, ahol maguk is kipróbálhatták ezt a különleges buborékfújó technikát.

A katolikus iskola 6.a osztályosai ismét egy tartalmas napot tölthettek együtt, s már most a következő túrájukra készülnek.

Fotó: az iskola Facebook-oldala

    


 • Friss hírünk
  ZENE

  Az érzelmes szövegíró

  Az amerikai énekes, dalszerző, producer, Charlie Puth (1991) a YouTube-on megosztott...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: