Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Vasárnap gyereknap

Horváth Andrea | 2024.06.01.

A gyermekek és a családok biztonsága a legfontosabb, ezért a meteorológiai csoport szakértői véleményével összhangban döntöttek a szervezők a múlt szombati Városi Gyermeknap elhalasztása mellett. Most azonban jó hírek érkeztek a pápai MH 47. Bázisrepülőtér Meteorológiai Csoportjától, így június 2-án, vasárnap megtartják a rendezvényt, várják a családokat a Várkertbe egy világkörüli játékos utazásra.

A gyermeknapon izgalmas hétpróbát kell teljesíteniük a vállalkozó kedvű gyerekeknek, a felejthetetlen élmények mellett pedig a résztvevők értékes nyereményekben is részesülhetnek. A rendezvény Pápa Város Önkormányzata, a Pápa Városi Óvodák és a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete és a Jókai Mór Művelődési Központ szervezésében valósul meg.

A résztvevők érkezéskor kapnak egy világútlevelet, ebbe kell összegyűjteni a pecséteket, majd az útlevelet be kell dobni a kijelölt ládába és 18.30-kor nyereménysorsoláson vehetnek részt a világutazók. Többek között mozijegyet, parkbelépőket sorsolnak majd ki. Előtte Horváthné Szabó Andrea ad koncertet.

Emellett a játszótér mellett lesz egy gyerekparadicsom is, ahol minigolf pályák, babamatatófal, készségfejlesztő játékok hintapark fogadja a kicsiket. S ha a hosszúra nyúlt délutáni program során megéheznek, megszomjaznak, az sem gond, hiszen a Szerelmesek dombján piknikezhetnek a családok.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: