Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Verejtékből készült parfümöt árul az influencer!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.04.17.

Wanessa Moura brazil modell és influencer saját parfümöt dobott piacra nemrégiben. A Fresh Goddess elnevezésű illat bizarr különlegessége, hogy annak összetevői között a nő izzadtsága is megtalálható.

A São Paolóban élő, 29 éves modellt saját bevallása szerint az ihlette meg, hogy a volt élettársa dicsérte természetes testszagát, mondván, hogy az „szexi és izgalmas”. Minden egyes üveg parfüm 8 milliliter izzadságot tartalmaz, mint az ismertető fogalmaz: „egy csipetnyi érzékiségért és nőiességért”.  

 

Moura szerint a parfüm ideális választás randizáshoz, vagy olyan esetekben, ha szeretnénk felkelteni valaki figyelmét. Azt állítja, hogy a parfümöt már használó követői megerősítették: az illat valóban növeli a vonzerejüket.

 

„A mandarin-narancs, a bergamott és a rózsabors gyümölcsös jegyei mellett a parfümömben van egy különleges, szuper intim összetevő: a verejtékem. Ez a szenvedély és a titokzatosság keveréke – mondta a modell. – Az izzadságom a legfontosabb összetevő ebben a szerelmi és szexuális bájitalban.”

A szokványosnak nem nevezhető parfüm árát igencsak megkérik: az 50 ml-es kiszerelés 138 dollárt, vagyis átszámítva nagyjából 45 ezer forintnak megfelelő összeget kóstál.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: