Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Videón az Esterházy úti támadó – Félmillió forint a nyomravezetőnek!

Pintér-Papp Eszter | 2023.12.15.

A Pápai Rendőrkapitányság a 19030/1045/2023 bűnügyi számon folytat nyomozást súlyos bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az elkövető november 24-én 20 óra 45 perckor Pápán az Esterházy utcában megtámadott egy gyalogosan közlekedő személyt, majd távozott a helyszínről.

Az alábbi felvételen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Nyomozói Alosztályának vezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-00820-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Fotó, videó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: