Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Vigyázat! Vágányzár!

Huszár Hajnal | 2023.09.27.

A hónap végétől újabb pályakarbantartási munkákba kezdenek a városunkat is érintő vasútvonalon. A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2023. szeptember 29-től 2023. november 2-ig a Szombathely állomáson és Biatorbágy—Szárliget állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Győr—Celldömölk és a Celldömölk—Szombathely vasútvonalakon egyes vonatok módosított menetrend szerint, valamint rövidebb viszonylatban közlekednek.


A 9228 számú vonat csak Győr—Celldömölk viszonylatban közlekedik, melyről Szombathely felé a tovább utazás a 9088 számú vonatra átszállva lehetséges, Vép—Szombathely állomások között pedig vonatpótló autóbuszok közlekednek.
Az IR19203 számú vonat helyet Szombathely—Celldömölk állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik, Győr—Budapest-Keleti között nem közlekedik.

A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, együttes elhelyezés és kerékpárszállítás nem biztosítható – áll a szolgáltató közleményében.
A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: