Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Wass Albert Felolvasóest lesz – még jelentkezhet!

Horváth Andrea | 2023.02.16.

A Hét Csillag Egyesület idén is megrendezi a Wass Albert Felolvasóestet Pápán. A program az Edvy malom fogadóban lesz, 2022. február 24-én 18-órától hangzanak majd fel a versek, prózai részletek. A szervező Hét Csillag Egyesület e rendezvénnyel csatlakozik a több mint 19 éve Debrecenben indult felolvasómaraton programjához, aminek köszönhetően szerte a Kárpát-medencében egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai. 

A pápai egyesület immár tizenkettedik alkalommal részese a felolvasómaratonnak. A rendezvényt több civil szervezet is támogatja közreműködésével. A felolvasások mellett a PRK Tánc-Lánc AMI, a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a Munkácsy iskola tanulói, az Allegro AMI népzenekar is színesíti a programot. 

A rendezvényen megemlékeznek Bartha József nagytiszteletű úrról, aki a tavaly hunyt el. Bartha József a holtmarosi közösség lelkészeként és az erdélyi Czegei Wass Albert Alapítvány vezetőjeként a kezdetektől segítette és támogatta rendezvényt, melyet több alkalommal személyesen is megtisztelt jelenlétével. Az este folyamán a családja számára gyűjtést tartanak és ehhez minden hozzájárulást köszönettel fogadnak.

Aki tevékenyen csatlakozna a programhoz, tehát vállal felolvasást, az február 20-ig jelentkezhet, a 06-70-2444-734-es telefonszámon vagy az info@7csillag.hu e-mail címen. A regisztrációnál a név és az elérhetőségek mellett fel kell tüntetni az előadni kívánt mű címét is. A program előreláthatólag kettő 50 perces blokkból áll majd, 15 perces szünetekkel. 

A rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: