Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Weöres-siker a vármegyei pályázaton

Horváth Andrea | 2024.03.21.

Víz a békéért – ezzel a címmel hirdette meg idén a víz világnapjához kapcsolódó pályázatát a Bakonykarszt Zrt. Általános- és középiskolás diákok rajzait, fotóit, írásos dolgozatait, tanulmányait várták. Hatvankét iskolából több mint ezer pályamunka érkezett a felhívásra, a zsűri döntése alapján kilencvenöt diák kapott díjat a Víziközmű Múzeumban megtartott eredményhirdetésen.

A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola diákjai is neveztek a versenyre pályamunkákkal, és sikerült jól megörökíteniük gondolataikat, hisz három tanuló is részt vehetett az eredményhirdetésen.

Az  I. korcsoportban, az 1-2. osztályosok kategóriájában Karaszlai Gréta 1. b osztályos tanuló különdíjat kapott alkotásáért. Felkészítő pedagógusa Bödey-Szabó Zsuzsanna volt. 

A II. korcsoportban, a 3-4. osztályosok mezőnyében a Weöres két tanulója is eredményesen szerepelt. A 4.a-s Balogh Szaffi  1. helyezést ért el, felkészítő pedagógusa Mészárosné Pap Márta volt. A 3.a osztály diákja, Orsós Viktor pedig különdíjban részesült. Felkészítő pedagógusa Szabó Katalin volt. 

Fotó: Weöres Sándor Általános Iskola

Gratulálunk!

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: