Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Zajcsek Tiborra emlékeztek a veteránok

Haraszti Gábor | 2024.06.11.

Első alkalommal szerveztek tornát Zajcsek Tibor emlékére. A labdarúgóedző, aki a Pápai ELC felnőtt csapata mellett több Pápa környéki településen is edzősködött januárban hunyt el.

A labdarúgás igazi megszállottjaként emlékeznek Zajcsek Tiborra, aki Pápán, az akkori felnőttcsapatnál a 2000-es évek elején Verebes József segítője volt, ezután többek között Nemesszalókon, Malomsokon, Nagytevelen is irányította a helyi futballcsapatot. Az elmúlt években az utánpótlásban vállalt szerepet, a pápateszéri fiatalokkal a Bozsik-program tornáin vett részt, emellett a veterán labdarúgás motorja is volt.

Az év elején elhunyt sportvezető emlékének adóztak most Veszprémben a résztvevők, a sportember közel 18 évig szervezte és vezette a Veterán Régiós bajnokságot. Az ő emlékére szervezett tornát a Veterán Baráti Kör Sportegyesület és a MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága. A meghívott csapatok Veszprém, Videoton, Ajka, Várpalota és Szlovákiából Nádszeg alakulatai voltak. Az eseményre meghívást kapott és jelen is volt ifj.Zajcsek Tibor is. A sportszerű keretek között lezajlott labdarúgótornát végül a Videoton csapata nyerte meg, második Veszprém csapata lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Nádszeg csapata léphetett fel. Az Ajka a negyedik, Várpalota pedig az ötödik helyen végzett – írja a MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága. 


 • Friss hírünk
  ZENE

  Az érzelmes szövegíró

  Az amerikai énekes, dalszerző, producer, Charlie Puth (1991) a YouTube-on megosztott...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: