Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Zajlik a parkolóbérletek megújítása

Huszár Hajnal | 2024.01.04.

Több mint 150 parkolóbérlet járt le az év végén vagy veszíti érvényét most, az új év első napjaiban. A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. Árok utcai irodájában már decemberben megkezdték a bérletek megújítását, az ügyfelek sorra érkeznek az új bérletek megvásárlására. Mostanáig közel 40 parkolóbérletet értékesítettek. Az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartásának decemberben történt meghosszabbítása miatt nincs hosszú várakozás az irodában, de a bérletek on-line módon is megvásárolhatók.

A 2024-es évben a parkolási díjak nem változtak városunkban, így a bérletek ára is változatlan maradt és a kedvezményes bérletkonstrukiók is megegyeznek a tavalyi évivel – közölte Bakos László, a cég közlekedési forgalomtechnikai szervezője.


A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. Árok utcai ügyfélszolgálata hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8.00 és 12.00 óra között, csütörtökön 11.00 és 19.00 óra között tart nyitva.
A parkolóbérletek internetes vásárlása a papaivft.hu weboldalon, a parkolás menüpont „online bérletvásárlás” almenüjében kezdeményezhető.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: