Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

„Bringázz a Mikulással!” Homokbödögén

Babos Petra | 2023.12.13.

A „Hátrányos helyzetű homokbödögei gyermekekért” Közalapítvány és az Optikai Csalódások Kulturális és Táncegyesület idén már harmadik alkalommal rendezte meg a „Bringázz a Mikulással!” sportrendezvényt Mikulás naphoz kapcsolódóan.
A közös biciklizésen a résztvevők három táv közül választhattak: 700 m-es biciklizésre hívták a kisgyermekeket, a nagyobbak és a felnőttek pedig a 3 km-es „Falukör” és a 9 km-es „Teveli Tókör” közül választhattak. A túra valamennyi teljesítője kitűzőt és oklevelet kapott a teljesített távnak megfelelően. A szervezők bejglivel, szaloncukorral, forró teával és forralt borral várták vissza a kerékpározókat.
A téli időjárásnak köszönhetően csak a legelszántabbak álltak rajthoz. A rendezvény célja a szabadidő hasznos eltöltése és a mozgás megszerettetése, hiszen ezek a rövid távok mindenki által teljesíthetőek akár a téli időszakban is. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy télen is fontos, hogy a szabadban legyünk és mozogjunk – tudtuk meg Obermayer Ritától és Veres Tamarától, a civil szervezetek képviselőitől. 
 

Fotó: Obermayer Rita

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: