Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

„Most eredj és élj, mert a világ a tied!”

Horváth Andrea | 2024.05.04.

Ezekkel a szavakkal búcsúztak a végzősöktől a Petőfi Sándor Gimnáziumban. A 12. B osztály, melynek osztályfőnöke Gulyásné Klózer Tünde és a 12. C osztály, melynek osztályfőnöke Kovács Gábor először az alma matertől, majd 11 órakor a városi ünnepségen kicsit a várostól is búcsút vett.

Az iskolai ballagáson a 12.C-s Nagy Erzsébet Varró Dániel: Elköszöngetés című versét mondta, majd a 11.B-s Uriel Gomez ült zongorához és eljátszotta Rachmanyinov Cisz-moll prelűdjét. Ezt a darabot később a városi ünnepségen nagyobb közönség előtt is előadta.

A ballagók nevében Lukács Lili búcsúzott, a  maradó diákok nevében pedig Bogdán Rebeka mondott beszédet. A végzősökhöz a tanárok nevében a 12. B osztályfőnöke, Gulyásné Klózer Tünde szólt.

Az iskolai énekkar előadásában a jelenlevők meghallgatták a Hiperkarma együttes Jószerencsét című dalát, a diákokat Gödri Dániel tanár úr készítette fel. Ezt követően Bognár Anita igazgató átadta az elismeréseket a kiemelkedő közösségi, tanulmányi, kulturális, sporteredményekért. A petőfisek a Türr Gimnázium előtt csatlakoztak a városi ballagás menetéhez.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: