Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A Balla DSE atlétáját és edzőjét díjazták

Haraszti Gábor | 2022.09.22.

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) hagyományainak megfelelően idén is megrendezte tanévnyitó ünnepségét a Magyar Sport Házában. A budapesti eseményen a Balla DSE vezetője, Szautner Mihály és az egyesület sportolója, Pente Kevin is elismerést vehetett át.

A rendezvény alkalmat teremtett arra, hogy elismeréseket, díjakat adjanak át azoknak, akik sokat tettek a fogyatékossággal élő gyermekek sportolásért, és azoknak a diákoknak, akik igazán eredményesek voltak a 2020/2021-es tanévben. A 36 díjazott diáksportoló között tanulásban, illetve értelmükben akadályozott, látás-, hallás-, mozgássérült és szervátültetett diákok egyaránt szerepeltek – írja a fodisz.hu.

A gálán Pente Kevin, a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI tanulója a 2022. évi Európai Para Ifjúsági Játékokon, távolugrásban elért első, valamint 400 méter síkfutásban elért második helyezéséért részesült elismerésben. Kevin edzője Szautner Mihály, aki a felkészítés során végzett kimagasló sportszakmai munka elismeréseként szintén a díjazottak között szerepelt.


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - KULTÚRA

  Pohártorony és VR szemüveg

  Érdekes feladatokkal várták a hetedikes-nyolcadikos diákokat a...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: