Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A vártnál simábban nyert a Kilián DSE

Haraszti Gábor | 2021.02.14.

A serdülő kézilabda-bajnokság 12. fordulójában a Kilián DSE magabiztos, 13 gólos győzelmet aratott a Répcelak felett. A 33 pápai találatból 19-et Mészáros Rebeka szerzett.

Két idegenbeli vereséget követően azzal a szándékkal lépett pályára a pápai csapat, hogy megszakítsa rossz sorozatát. Az ellen a Répcelak ellen készültek Szakács Dániel tanítványai, akikkel az odavágón szoros két félidőt játszottak, akkor három góllal nyert a Kilián. Már az első félidőben ellépett ellenfelétől a pápai együttes, mely magabiztos, nyolcgólos előny tudatában mehetett pihenőre. A játék képe a második félidőben sem változott, a házigazdák a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket, Mészáros Rebeka pedig tarthatatlan volt, hiszen a pápai gólok több mint felét – 19-et – ő szerezte, és 109 találattal vezeti a góllövőlistát.

– Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a mérkőzés, de ez nem az én egyszemélyes sikerem, hanem a csapat diadala – mondta a lefújás után a gólkirálynőjelölt. Az egyesület edzője, Szakács Dániel is elégedetten értékelt a 33-20-ra megnyert összecsapás után.

– Nem számítottam ekkora különbségű győzelemre, gratulálok a lányoknak. Posztonként és csapatként funkcionálva is jól teljesítettünk, örülök, hogy két vereség után ismét rátaláltunk a győzelemhez vezető útra.

A pápai lányok a következő fordulóban Sárvárra utaznak.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: