Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Állami kitüntetést kaptak a Bakonyerdő Zrt. munkatársai

Huszár Hajnal | 2024.03.19.

Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta Kovács Zoltánné, a Bakonyerdő Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese részére, az erdőgazdálkodás ügyviteli támogatása terén végzett, magas szintű szakmai munkája elismeréseként – adta hírül a kormány.hu. A rangos elismerést dr. Nagy Istvántól vehette át a kitüntetett.

Az agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Fábián Gábor, a Bakonyerdő Zrt. nyugalmazott műszaki osztályvezetője részére, a bakonyi és a balaton-felvidéki erdőterületek feltárásának tervezése, kivitelezése terén elért eredményeiért. 

Kovács Sándor, a pápai székhelyű állami erdőgazdaság nyugalmazott erdőgondnoka az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át a vad- és erdőgazdálkodás területén végzett sokrétű és eredményes munkájáért.
A kitüntetetteknek március 13-án Budapesten, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Alpár Termében tartott ünnepségen adták át a rangos elismeréseket. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: