Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Állt a bál a Pegazusban is

Horváth Andrea | 2023.02.20.

Hosszú kihagyás után végre ismét megszervezhette családi farsangi napját a Pegazus Színház. A pápai teátrum változatos programmal és nagyon finom fánkkal várta az érdeklődőket.

Hagyományosan a családi napok kézműves foglalkozással kezdődnek. Az első egy óra a ráhangolódás, hisz ilyenkor lehet játszani is, bebarangolni a színházat, bekukkantani a hátsó terembe, vagy épp a nézőtér mögötti kuckóba.

Aztán következett az előadás, A békakirály. A Pegazus Színház pápai bérletesei már láthatták az előadást, de akinek nincs bérlete, most lehetett először részesei a darabnak. Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is ötletes, igényes díszletek között haladta a történet, Rózsás Anna és Végh Zsolt játéka elvarázsolta a közönséget. A Sarkadi Nagy László rendezte darab ezúttal is interaktív előadás volt, sok mondókával, zenével.

A családi program fontos eseménye, amikor a kicsik jelmezbe bújnak és övék lesz a színpad. Ezúttal is sok hercegnő tette tiszteletét a rendezvényen, de volt katica és bohóc is. A délelőttöt a farsangi négypróba zárta.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: