Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK

Barokk divatbemutató az Esterházy-kastélyban

papaesvideke.hu | 2022.09.21.

Divatbemutatónak adott otthont az Esterházy-kastély szeptember 15-én. Az ódon falak közt bemutatott ruhák beszerzésére a Pápa Platán Nonprofit Kft. 3.500.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Eszközbeszerzés a pápai Esterházy-kastélyban közösségfejlesztés céllal című pályázatán.

A pályázattal hangtechnikai eszközök (hangfal, mélysugárzó, hangfalállvány, fényállvány, dobmikrofonszett, hegedűmikrofon-szett) és egyedi tervezésű barokk ruhák beszerzésére nyílt lehetőség.  

A Pápai Platán Nonprofit Kft. a megvalósuló eszközfejlesztéssel olyan minőségű szolgáltatásokat nyújthat, illetve olyan közösségfejlesztő rendezvényeket valósíthat meg, amelyek jelentősen növelik az általuk szervezett programok látogatottságát, erősítve ezzel a pápai identitástudatot és a város népességmegtartó erejét.

A pályázat hozzájárult a Pápa Város Kulturális Fejlesztéséért Helyi Közösség által megírt és elfogadott Helyi Közösségfejlesztési Stratégia jövőképéhez, az átfogó célokhoz, valamint a közösségek tárgyi eszköz állományának bővítéséhez és fejlesztéséhez.

A barokk divatbemutatón a pápaiak is megismerhették a projekt részleteit és a beszerzett új eszközöket. Az eseményen látható volt a 10 db egyedi – 7 női és 3 férfi – barokk öltözet, de az új hangtechnikai eszközöket is bemutatták.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: