Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Édességet akart lopni egy pápai boltból

Pintér-Papp Eszter | 2023.03.28.

Március 27-én délután egy 19 éves férfi vásárlóként érkezett az egyik pápai áruházba. Az üzletben tartózkodása alatt az eladók felfigyeltek arra, hogy a fiatal különböző édességeket rakott zsebre, melyeket később nem helyezett fel a kasszaszalagra. Amikor a boltvezető ezt szóvá tette, a vásárló önként kiürítette a zsebeit, amelyekből több mint ötezer forint értékben kerültek elő a boltból eltulajdonítani kívánt csokik és cukrok.

Az üzlet alkalmazottai értesítették a rendőrséget és a bolt ajtaját is bezárták. Az elkövető megpróbált kimenekülni az áruházból, közben kiabált és feldöntött egy állványt is, valamint meglökte a pénztárost. A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során fény derült arra is, hogy a 19 éves tettes ellen az elmúlt három hónapban már több alkalommal indult büntetőeljárás bolti lopások miatt.

A fiatal ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: