Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Éjszakai műszak – erre készül a VFT

Huszár Hajnal | 2024.04.01.

A gyalogos-átkelőhelyek újrafestését tervezi elvégezni ezen a héten a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. – közölte a Médiacentrummal Kádár Stela ügyvezető. A városunkban található 76 darab zebra sávjait külső vállalkozó újítja meg, a munkálatokat az esti-éjszakai órákban végzik majd a szakemberek. A tervek szerint 20 órakor kezdik a festést és hajnalig dolgoznak.


-A kompresszoros festékszóróval zajló munkavégzés miatt kisebb zajhatásra kell készülni, emiatt a lakók megértését és türelmét kérjük – mondta az ügyvezető. Hangsúlyozta, az éjszakai munkavégzést azért kérték a vállalkozótól, hogy a nagy forgalmú utakon ne zavarják a közlekedőket és a gyalogos-átkelők megújítása ne okozzon forgalmi torlódást, balesetveszélyt. 


A szakemberek szerint a város összes zebrájának festése 2-3 éjszakát vesz igénybe, hogy mely napon kezdik a kivitelezők a munkát, az az időjárástól függ. Ennek ismeretében kedden döntenek a kezdésről. A messziről is jól látható, szabályosan felfestett gyalogos-álkelőhelyek javítják a közlekedésbiztonságot, ezért fontos mind a gyalogosok, mind a járművezetők számára.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: