Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Élelmiszercsomagokkal segítenek

Babos Petra | 2023.04.04.

Húsvéthoz közeledve élelmiszercsomagokat állított össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja, melyeket olyan családokhoz juttatnak el, akiknek különösen nagy segítséget jelenthet az ünnep előtt ez a csomagnyi figyelmesség.

Pintér-Papp Eszter, a karitatív szervezet pápai csoportjának vezetője a Médiacentrumnak elmondta, húsvét előtt nem szerveznek a karácsonyihoz hasonló, nagy élelmiszergyűjtő akciót, így ilyenkor kevesebb lehetőségük van az élelmiszercsomagok összeállítására, de mindenképpen fontosnak tartották, hogy a látókörükben lévő családok közül minél többeknek segítséget nyújtsanak.

Az elmúlt napokban tartós élelmiszereket – lisztet, cukrot, rizst, étolajat, száraztésztát és egy kis édességet – tartalmazó csomagokat állítottak össze.

A máltai szeretetszolgálat pápai csoportjának évek óta jó a kapcsolata a Vajda Márta-iskolával, így a húsvét előtti csomagok egy részét a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványnak adták át ma délelőtt. Az alapítvány kuratóriumi elnöke, Erki Alexandra vette át a csomagokat és ő lesz, akinek segítségével az ajándék eljuthat az érintett családokhoz.

Az összeállított csomagok másik részét a szeretetszolgálattal hosszú ideje kapcsolatban lévő családok vehetik át, akiket előzetes jelentkezés alapján már kiértesítettek a lehetőségről.

 

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: