Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Élesedik az atlétika-verseny az iskolák között

Haraszti Gábor | 2024.03.01.

Utolsó előtti fordulójához érkezett a városi iskolák fedettpályás atlétikai bajnoksága. A mostani versenynapon az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és a Türr István Gimnázium szerepelt a legjobban.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. harmadik alkalommal keresi a város legatletikusabb iskoláit. A legutóbbi megmérettetésen nemcsak az általános, hanem már a középiskolások is bekapcsolódtak a sorozatba, ahol a versenyszámok között az atlétika természetes mozgásformái, azaz futások, ugrások, dobások szerepelnek. 60 méteres sprint szám, medicin-labda dobás, zsámolyra szökdelés, célbadobás, váltófutás és hármasugrás várta a 2007-2008-ban születettek tízfős csapatait, majd a 2011-2012-ben születettek következtek.

A kisebbeknél a hat állomásból négy helyen az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola bizonyult a legjobbnak, így nem csoda, hogy a nap győztesei lettek, második a Gyurátz, harmadik a Munkácsy lett.

A középiskolásoknál a Türr István Gimnázium négy első-és két második helyet gyűjtött, nem volt kérdés az összetett első helyük, a képzeletbeli dobogóra a Közgáz és a Református Gimnázium állhatott fel.

A megmérettetés március 7-én ér véget, amikor az általános és a középiskolások között is győztest hirdetnek, összesítésben az első három helyen végző iskola sportszervásárlási utalványt kap.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: