Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Élj a pillanatban!

dbgroup | 2024.06.03.

Az Ofenbach (2014) francia DJ-duó (Dorian Lauduique és César de Rummel) kapcsolata még az iskolás éveikre nyúlik vissza. Arról váltak ismertté, hogy korábbi nagy előadók számait újrakeverik.

Tavaly ősszel jelent meg az Overdrive című slágerük, az amerikai énekesnő, Norma Jean Martine közreműködésével. Szövege a zenének és a táncnak köszönhető energiákról, érzésekről, vágyról, pillanatban élésről és a felszabadultságról szól. Fülbemászó dallama az elektronikus zene és a pop elemeit ötvözi, mely a stílus kedvelőinek körében gyorsan népszerűvé vált. A klip, mely a 100 legnépszerűbb videók között szerepel, már több, mint 26 milliós megtekintésnél jár.

" Erős ritmus, gyönyörű dallam és csodálatos hang; jó hallgatni, a vérbe kerül." – olvasható egy 70 éves (!) kommentjében is.

A dallam sokaknak ismerősnek tűnhet, hisz Kim Wilde Cambodia (1981) című slágerének egy részlete köszön vissza a refrénben. Ez a zenei átemelés, sampling a mai modern zenében egyre gyakoribb, melynek köszönhetően a régebbi slágerek az időt és a teret túlszárnyalva, új kontextusba kerülve tovább élnek a mai divatos zenékben. A fiúk nem titkolt célja, hogy Európán kívül más kontinenseket is meghódítsanak zenéjükkel.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: