Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Építik a parkolókat

Huszár Hajnal | 2023.07.27.

Megérkezett az első szállítmány térkő a Szent István úti útfelújításhoz. A város más pontjain korábban megépített járdákról ismert Barabás köveket használják majd itt is.  A Szent István úton a parkolókat és a páros oldali járdát burkolják majd ezzel a kővel.

Az útfelújítás keretében jelenleg a parkolók kialakítása és a járda újjáépítése zajlik. Az útszakasz keleti oldalán lévő parkoló szegélyezése és alépítménye már elkészült, itt kezdik meg a térkövek lerakását. A túloldali parkolók építése a tükör kiszedésénél és a szegélyezésnél tart. A beavatkozási területen összesen 25 párhuzamos parkolót alakítanak ki.
A beruházás a páros oldali járda megújítását tartalmazza, a kivitelezők bontás után a járófelület tükrének kialakítását végzik ezekben a napokban.

A Szent István út mintegy 120 méteres szakaszának felújítása teljes útzár mellett zajlik. A lezárt területre csak az autóbuszok és az építkezésben résztvevő járművek hajthatnak be. A többi jármű a Török Bálint utcai kereszteződésig, illetve a Platán parkolójáig közlekedhet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: