Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Éremeső a Pápai Vasas TK utánpótlásainál

Haraszti Gábor | 2024.03.26.

A Pápai Vasas TK feltörekvő fiataljai számára befejeződtek az utánpótlás bajnokságok. A pápai játékosok kivétel nélkül kitettek magukért, így bizakodva várhatják az országos döntőt is.

A versenyzők a 2023/2024.évi Győri terület utánpótlás-bajnokság öt fordulóján bizonyíthatták ügyességüket: az első helyszín Pápa volt, majd Tatabánya, Oroszlány, Győr és Herend következett a sorban.

Amatőr kategóriában három korosztályban (U14, U18, U23) voltak pápai érdekeltségek, Czupor Kiara öt aranyérmet szerzett, Orsós Laura öt ezüstéremmel gazdagodott, míg Vízi Máté neve mellett két ezüst és két bronz csillog. Patak Szilárd valamint Gervald Márk egy-egy aranyat vihetett haza, Gervald Máté és Müller Konrád egy-egy bronzérem büszke tulajdonosa lett, Kovács Bálint pedig kétszer állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Igazolt kategóriában az U18-asoknál Müller Barbara két arany és egy bronz, a fiúknál Hegedüs Dominik két arany-, egy ezüst- és egy bronz, Szabó Zsombor három aranyérmet gyűjtött be.

Az U23-as korcsoportban sincs oka panaszra a Vasas ifjoncainak, Rieger Bianka három arany- és két ezüstérmet vihetett haza, testvére, Dorka jutalma egy arany-, két ezüst-és egy bronzérem lett. Az U23-as fiúknál Tekán Barnabás nyakába egy ezüst és egy bronzérem került – tájékoztatott Müller Károly felkészítő.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: