Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Értékes adomány a Teuton Lovagrendtől

Babos Petra | 2024.03.01.

A Teuton Lovagrend hosszú ideje rendszeresen támogatja a pápai családokat adományaival. Az idei évben első alkalommal hoztak nagyértékű adományt városunkba, ezúttal összesen 31 raklap bébiétel érkezett a Fiumei utcai raktárépülethez. 
Klaus Blos nagymester elmondta, az elmúlt négy évben negyvenszer jártak Magyarországon, s ebből huszonkétszer Pápán.


-A lovagrendet nagyon sokan keresik, de továbbra is az a fő vezérelvünk, hogy azokra a helyekre szállítsunk, ahol a termékek fogadására kiépített háttér és infrastruktúra áll. Pápára nagyon szeretek jönni, mert itt gördülékeny a lerakodás – hangsúlyozta a nagymester. 
Unger Tamás alpolgármester kiemelte, minden alaklommal nagy örömmel fogadják a lovagrend adományát. 
-28 éve hozza el adományait a lovagrend Pápára. Az a tapasztalat, hogy a pápaiak, s rajtunk keresztül olyan települések, akik velünk valamilyen kapcsolatban állnak, így a pápai járásban az ott lakók hozzájuthatnak ezen bébiételekhez. Ezek általában olyan jó minőségű, vitamindús termékek, amelyek Magyarországon nem kaphatóak – mondta az alpolgármester. 


Volstrommer Henriett szakmai vezető elmondta, az előzetes számításaik szerint a szállítmány értéke körülbelül 20 millió Ft.
-Húsvét előtt igyekszünk kiosztani a termékeket. A helyi médiumokból tájékozódhatnak a pápaiak az osztás időpontjáról. Köszönjük a nagymesternek, hogy az első szállítmányt elhozta Pápára – fűzte hozzá a szakmai vezető.
Az értékes adomány 8 féle terméket tartalmaz, melyek között vannak például készételek, tápszerek és gyümölcspürék is.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: