Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:

Játékszabályzat

Alprosys Kreatív Fizikaverseny - Tudáspróba egy okos csomagért! nyereményjáték

A játék szervezője:

Oxygen Group Kft.
Levelezési cím: 9024 Győr Magyar utca 9.
Székhely: 1048, Bp., Adria sétány 14.
cg: 01-09-293521
asz:22777643-2-42

A játék időtartama: 2022.04.25-05.09.

A játék definíciója:

Az Alprosys Kreatív Fizikaverseny- Tudáspróba egy okos csomagért! nyereményjáték keretében nyilvánossá tesszük az Alprosys Kreatív Fizikaverseny középiskolai vetélkedő online kérdőívét, melyet bárki kitölthet, aki a középiskolai vetélkedőben nem vesz részt aktívan, tehát nem nevezett csapatként, nem felkészítő tanár.
A kérdőív kitöltése a RedMenta online teszt kitöltő rendszer segítségével történik. Aki kitölti a tesztet, az elfogadja, a játékszabályzatot is a kitöltéssel. A játékban való részvétel az alábbi adatok megadásához kötött: Név, e-mail cím és telefonszám. A megadott adatokat az Oxygen Group Kft. a megadott adatokat nem adja tovább harmadik félnek.

Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.

Az Alprosys Kreatív Fizikaverseny játékban résztvevők (a játékban való részvétellel) tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy
a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza.

Sorsolás: A játék időtartama alatt (2022.04.25-05.09.) beküldött, érvényes, minden adatot tartalmazó kérdőívek beküldői között 2022. május 9-én, a Rádió 1 győri stúdiójában véletlenszerű sorsolással döntjük el a nyertes személyét. A teszt helyes megoldásait a sorsolás után tesszük nyilvánossá.

Nyeremény:

Okos csomag: Apple Air Pods vezeték nélküli fejhallgató, Xiaomi okos óra, Equa Smart – okospalack

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A játékban történő részvétel feltételei:

A játékban bárki részt vehet, aki kitölti a kérdőívet, és megadja a szükséges adatokat, valamint nem ütközik a részvétele a játékszabályzatban foglaltakkal, azaz nem vehet részt az, aki az Alprosys Kreatív Fizikaverseny-középiskolai vetélkedő résztvevője, vagy felkészítő tanára.

Adatkezelés:

Az Alprosys Kft. és az Oxygen Group Kft. a személyes adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően – a kötelező adatkezelés kivételével – kezeli. Az Oxygen Group Kft. adatkezelési tájékoztatója az oxygenmedia.hu weboldalon regisztráció nélkül megtalálható. Az Alprosys Kft adatkezelési tájékoztatója az alprosys.hu oldalon megtalálható.

A jelen játékban történő részvétellel kapcsolatos az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.

Az Alprosys Kreatív Fizikaverseny – Tudáspróba egy okos csomagért! nyereményjátékban résztvevők (a játékban való részvétellel) tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

• a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza;

• A nyertes nevét a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag az adott játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező az alábbi címeken bármikor lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjen adataik kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését: Az Oxygen Group Kft postacíme: 9023 Győr, Magyar utca 9.,

A Szervező és az Alprosys Kft. fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a Nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós, illetve reklámcélokat szolgáló audio-, fotóanyagokban ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben, időbeli és térbeli korlátozás nélkül.

A Nyertes adataik megadásával minden tekintetben kifejezetten elfogadja a Játékszabályzat minden rendelkezését. A játékszabályok elfogadásával a Nyertes tudomásul veszi, hogy neve az Oxygen Media és az Alprosys Kft. felületein megjelenik.

A Résztvevő a játékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező az adataikat saját marketingcéljaira felhasználja.

Adózás:

A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a szervező viseli. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

Egyéb:

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot vagy magát a Játékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse, vagy módosítsa. Szervező jogosult a Játékot bármikor visszavonni. Szervező a Játékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását az alprosys.hu weboldalon teszi közzé. A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos Játékszabályt. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó.

A játékkal kapcsolatban érdeklődhet a +3630/613 92 86-as telefonszámon, munkanapokon 9-14 óráig.

A játék részletes szabályzata megtalálható az alprosys.hu weboldalon.

Győr, 2022.04.20.

    Keresés tartalmaink között

    Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: