Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:

Adjuk meg a módját! – Szabó T. Anna költő és Dragomán György író estje

Jókai Mór Városi Könyvtár / Pápa / 2024.02.16. 17:00

Program

Frissen sült kenyér, személyesség, viták, 35 évnyi szerelem, látomás, dallam, varázslat és máglya. Magától értetődően egészítik ki a másik gondolatát, egymásra rezonálva beszélgetnek. Dragomán György író és felesége, Szabó T. Anna költő lesz a vendége a Jókai Mór Városi Könyvtárnak február 16-án pénteken 17 órakor.

Szabó T. Anna 30 éve van a költői pályán, ebből az alkalomból jelent meg legutóbbi verseskötete Vagyok címmel, amely válogatott és új verseket is tartalmaz. A líra mellett a novellán és drámán át a gyerekkönyvig sokfélét írt, mégis mindig új válaszokat keres a kérdésre – ahogy Dragomán György prózaíróként szintén.

Dragomán György író, műfordító. Legnépszerűbb könyvei tartozik A fehér király és a Máglya. Első, hatalmas sikert aratott irodalmi szakácskönyve, a Főzőskönyv után a folytatás Adjuk meg a módját! címmel jelent meg, újabb receptekkel és irodalmi szövegekkel.

Minden a közös örömről, a főzésről és az evésről, hogy megadhassuk a módját.

A kötet címe mindkettőjük alkotói munkájára jellemző, ahogy egész életükben igyekeznek mindennek megadni a módját.

Közös estjükön mesélnek és felolvasnak, személyes és kitalált történeteikkel keresik az elbeszélhetőség határait és a belső szabadság lehetőségeit, miközben műhelytitkokra is fény derülhet.

Program részletei

Dátum:2024.02.16. 17:00
Helyszín:Jókai Mór Városi Könyvtár
Cím:Fapiac tér 14. Pápa

Helyszín

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: