Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:

Ars Sacra – Nyitott Templomok Napja 2023

Pannonia Reformata Múzeum / Pápa / 2023.09.16. 13:03

Program

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Pannonia Reformata Múzeum 2023-ban is csatlakozik a fesztivál rendezvényeihez a Nyitott Templomok Napján. Ugyanezen a hétvégén – többedik évben az Ars Sacra Fesztiválhoz kapcsolódva – rendezik meg a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozatot, mely az épített örökségre irányítja rá a figyelmet.

E két nagy szabású rendezvényt összekapcsolva szervezik meg a Nyitott Templomok Napját, melyen több érdekes programmal várják az érdeklődőket.

14-15 óráig: Mit tanít ma Jézus nekünk? Családi tárlatvezetés kicsiknek és nagyoknak Baráth Julianna lelkipásztor vezetésével az időszaki kiállításunkban.

15-18 óráig: PRaktika kézműves sorozatunk keretében a családokat várjuk. A foglalkozáson Benedekné Gosztonyi Hajnalka szalma-, csuhé- és gyékényfonó mester vezetésével galambos kopogtatót készíthetnek az Ars Sacra Fesztivál igei mottójához kapcsolódva. A foglalkozásnak 1900,- Ft/fő/db anyagköltsége van.

16 óra: Kereszténység és építészet: Különös esetek térben és időben. Az előadást tartja: Prof. Dr. Vasáros Zsolt Ybl-díjas építész.

Program részletei

Dátum:2023.09.16.
Helyszín:Pannonia Reformata Múzeum
Cím:Fő utca 6-8. Pápa

Helyszín

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: