Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:

Egyiptomi felfedezések – családi délután a farsang jegyében

Pannonia Reformata Múzeum / Pápa / 2024.02.03. 14:00

Program

A Pannonia Reformata Múzeum immár hagyományos évkezdő programja az egyiptomi farsang, melyen az idén a felfedezés élménye kerül a középpontba.

Mire lehet számítani?

– Amiről a sziklasírok mesélnek… – Halászné Kapcsándi Szilvia rövid vetített képes előadása, amelynek során első kézből kapunk képet az Egyiptomban folyó magyar ásatásról múzeumvezetőnk személyes tapasztalatai, élményei által.

– Felfedező családi játék a Hori titkai kiállításban – a játék során a családok különböző szempontok szerint fedezhetik fel a kiállítást. A végén pedig a családok – egymásnak bemutatva a maguk témáját – gazdagítják a többiek ismereteit.

 Jelmezverseny – idén sem maradhat el. Várjuk az ötletes, egyedi elkészítésű jelmezeket, akár az egész család részéről. A végén értékes jutalmakat kapnak a legjobbak.

– Amulettfestés – Készítsd el és vidd haza emlékbe saját műtárgymásolatodat! A család minden tagja készíthet egy amulettet.

A program helyszíne a Hori titkai kiállítás.
Időpont: 2024. február 3. 14-17 óra

Részvétel a kedvezményes családi belépőjegy megváltásával lehetséges.

Előzetes regisztráció szükséges! Kérjük, hogy aki szeretne eljönni, előzetesen jelezze azt e-mailben (info@pannoniareformata.hu), telefonon (89/311-014).

Program részletei

Dátum:2024.02.03. 14:00
Helyszín:Pannonia Reformata Múzeum
Cím:Fő utca 6-8. Pápa
Telefon:89/311-014

Helyszín

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: