Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:

Musica Pannonica Reformata – Szeged Trombone Ensemble

Református Ótemplom / Pápa / 2024.04.13. 18:00

Program

A Pannonia Reformata Múzeum 2019-ben zenei hangversenysorozatot indított útjára. A zenei alkalmaknak a Türelmi Rendelet idején épült, ma igazi kuriózumnak számító, pápai református Ótemplom ad otthont. A kivételes akusztikával, gyönyörű belső térrel, békét árasztó atmoszférával rendelkező találkozási tér egyedülálló helyszíne a komoly zenei rendezvényeknek. A sorozat koncertjein időről időre a hazai zenei élet itthon és külföldön is elismert szólistái, együttesei lépnek fel.

Az idei esztendő koncertsorozatát a népszerű Szeged Trombone Ensemble harsonaegyüttes nyitja meg 2024. április 13-án, szombaton, amely a különleges templomtérben igazi zenei kuriózumnak ígérkezik.

„A SzegEd TRombone ENsemble, rövidebb nevén SETREN 2006-ban alakult a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának legtehetségesebb harsonásaiból, az akkori harsona professzor és nemzetközi szólista, Gyivicsán György vezetésével.
Az együttes hamar kinőtte az Alma Mater falait, tagjai az egyetem befejezése után Magyarország, Európa, sőt a világ vezető zenekaraiban helyezkedtek el, váltak vezető zenészeivé, ám a kamarazenélés szeretete azóta is összeköti a nyolc muzsikust.” „Repertoárjuk nagyon széles skálán mozog. Műsorukban megtalálhatók a legkülönfélébb zenei stílusok. Barokk, klasszikus, romantikus, kortárs, sőt filmzene és a ma olyan divatosan hangzó crossover is szerepel a listájukon.”

A rendezvény Pápa Város Önkormányzata támogatásával valósul meg.

Program részletei

Dátum:2024.04.13. 18:00
Helyszín:Református Ótemplom
Cím:Fő utca 6-8. Pápa

Helyszín


Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: