Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:

Szüreti Fesztivál Somlószőlősön!

Somlószőlős /  / 2023.09.09. 02:24

Program

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék településeinek közösségi programjait és a borvidék megjelenését, széles körű megismertetését a borturizmus iránt érdeklődők számára.

Az elmúlt években az Egyesület saját tagdíján és támogatói segítségén felül több sikeres pályázaton keresztül tudott forrásokat bevonni e tevékenységére, különösen a reklám, marketing, PR és rendezvényszervezés területén.

Az Egyesület 2020, 2021 után 2022-ben is sikeres pályázatot nyújtott be 2 millió forint összegben a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében borvidéki rendezvény megtartására (pályázati azonosító: FCA-KP-1-2022/4-000360). E pályázat keretében a Somlószőlősi Gyerekekért Egyesülettel társszervezésben 2023. szeptember 9-én kerül sor a Somlószőlősi Szüreti Fesztivál megtartására a település piacterén.

A rendezvényen délutántól késő estig zenés, táncos előadások, koncertek, gyermekprogramok várják az érdeklődőket. A belépés minden programra ingyenes!

A fesztivál célja, hogy a település lakói és a településre látogatók számára közösségi programokat nyújtson, ezen felül kiállítási lehetőséget biztosítson a somlói borvidék vendéglátóipari és borászati kiállítóinak megjelenéséhez, termékeik értékesítéséhez.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: