Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KÉK HÍREK

Lezárt akta: zsarolás miatt kell felelnie

Pápai Rendőrkapitányság | 2022.09.19.

 

 A 23 éves gyöngyösi nő az interneten keresztül zsarolta meg a pápai sértetteket, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 23 éves gyöngyösi nővel szemben. Az eljárás adatai szerint egy pápai férfi 2022. május 28-án ismerkedett meg az elkövetővel, akivel az interneten keresztül rendszeresen beszélgetéseket folytatott. Később a 23 éves nő több alkalommal is pénzt követelt a sértettől, akit azzal fenyegetett meg, hogy ha nem utalja el számára a kért összegeket, akkor nyilvánosságra hozza az üzenetváltásaikat és a neki küldött képeket. Később a nő a sértett párjával is felvette a kapcsolatot, akitől szintén pénzt követelt, ám a hölgy nem volt hajlandó utalni számára. A pápai nyomozók 2022. június 16-án délután Gyöngyösön fogták el a gyanúsítottat.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: