Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Megszorongatta a listavezetőt az U19

Haraszti Gábor | 2022.02.18.

1-1-es félidőt követően kétgólos vereséget szenvedett a bajnokságban még veretlen Mosonmagyaróvártól a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es csapata, mely egy szűk kerettel sem állt messze attól, hogy a forduló meglepetését okozza.

Nehéznek ígérkező összecsapással kezdte a 2022-es évet az U19, Kun-Szabó Attila tanítványai azt a Mosonmagyaróvárt látták vendégül, mely az eddig lejátszott 14 mérkőzésen nem szenvedett vereséget, egy döntetlen mellett 13 győzelmet számlált. A PELC a 15 csapatos mezőny nyolcadik helyéről várta a kezdő sípszót. Ősszel gólzáporos, 9-2-es mosonmagyaróvári győzelem született, így volt törlesztenivalója a hazaiaknak.

Pápai szempontból eleinte jól alakultak a pályán az események, hiszen a 19. percben Karácsony révén sikerült megszerezni a vezetést. Sokáig azonban nem örülhettek a mieink, három perccel később büntetőből Vingler kiegyenlített. A második játékrész 18. percében egy hazai hibát ismét Vingler használt ki, amivel megfordították az állást az óváriak, akik a 77. percben Kóczán révén bebiztosították győzelmüket.

PELC U19 – Credobus Tehetségközpont 1-3 (1-1) Gsz.: Karácsony ill. Vingler 2, Kóczán

Kun-Szabó Attila: Az első húsz-harminc percben jobbak voltunk az ellenfélnél, komoly lehetőségeink voltak, amivel eldönthettük volna a három pont sorsát. A második félidőben hátul olyan egyéni hibákat követtünk el, amiket az ellenfél megbüntetett, ezáltal megszerezte a három pontot. Mindent egybevetve biztató volt a mutatott játék, tanulunk a hibáinkból és dolgozunk tovább.

A játéknapon az U17 a 60. percben bekapott találattal 1-0 arányban maradt alul.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: