Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Nem érdemelt vereséget az U17

Haraszti Gábor | 2022.09.02.

Az U17-es kiemelt regionális labdarúgó-bajnokságban a Gyirmót SE Győr ellen mutatkozott be hazai pályán a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A tartalékos hazaiak háromgólos vereséget szenvedtek, de a játék képe alapján a különbség túlzó.

PELC U17 – Gyirmót SE Győr 0-3 (Gsz.: Gyurasits 3)

Jobban nem is indulhatott volna a szezon a pápai csapat számára, mely Budaörsön a 89. és 90. percben szerzett találattal vesztett állásból fordított és nyert 3-2-re, a csoport egyik favoritjának számító gyirmótiak pedig 7-1-re ütötték ki a Kozármislenyt. Előzetesen a vendégek számítottak esélyesebbnek és a 18. percben egy véleményes büntetőből meg is szerezték a vezetést. Ezután kiegyenlítettebbé vált a játék, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ám a meccs második találatát is a gyirmótiak szerezték. A 60. percben már 0-2-t mutatott az eredményjelző és hiába dolgozott ki sok helyzetet a PELC, Tar kapus eszén nem tudott túljárni. A 0-3-as végeredményt Gyurasits harmadik gólja állította be.  

Lengyel Ferenc: Gratulálok a fiúknak, hiszen a maximumot hozták ki magukból. Sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni, úgy érzem, egy jó ellenféllel szemben egy döntetlenszagú meccsen maradtunk alul.

A pápai csapat következő ellenfele a Barca Academy lesz Budapesten.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: