Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ötgólos edzőmeccset játszott a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.07.22.

A Siófok elleni találkozót követően a Sárvár ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát a Perutz FC. A pápaiak ugyan 3-2-es vereséget szenvedtek, de játékban előre tudtak lépni.

Az első tíz perc végén a vendégek szerezték meg a vezetést, egy szabadrúgást követően Présing ütközött az egyik hazai játékossal, így nem tudta fogni a labdát, a sárvári játékos pedig a kapuba passzolt. Hét perccel később jött az egyenlítés, Rozman passzát Cser juttatta a védők segítségével a gólvonal mögé. A 35.percben Nagy Krisztián lőtte telibe a felső lécet, majd a 61.percben egy védelmi hibából ismét a Sárvár állt nyerésre, sőt a 68.percben már kétgólos volt a különbség. A 77.percben Bódai révén jött a szépítés, aki egy beadást fejelt a hosszúba, a hátralévő időben Nagy Dávid ziccerét és Hauser bravúrját jegyezhettük még fel.

Kun-Szabó Attila: Elégedett vagyok a mérkőzéssel, amit kértem az öltözőben, annak nagy részét megvalósították a srácok, kár azokért az egyéni hibákért, amikből a gólokat kaptuk. Kétszer találtunk csak a hálóba, de több helyzetünk, ziccerünk is volt. A második félidőben az ifisták játszottak, ők sem okoztak csalódást. A jövő hetünk lesz a legmegterhelőbb, az edzések mellett kétszer is pályára lépünk.

Perutz FC – Sárvár 2-3 (1-1) Gsz.: Cser, Bódai ill. Rómer, Fider 2

Perutz FC 1. félidő: Présing, Rozman, Horváth, Hauser B., Szalai, Cseke, Erdősi, Cser, Nagy K., Kun-Szabó, Varga. 2. félidő: Hauser M., Boldog, Császár, Szívós, Lócsi, Nagy D., Mikóczi, Gajdosi, Farkas, Nagy B., Bódai.

A Perutz július 26-án Koroncóra látogat.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: