Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ötgólos edzőmeccset játszott a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.01.25.

Szerda kora este lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Perutz FC. A pápaiak az NB III-as labdarúgó-bajnokságban szereplő Haladás VSE ellen 3-2-es győzelmet arattak.

Az alapozás harmadik hetében két edzőmeccs vár Kun-Szabó Attila legénységére, az elsőt a harmadosztály 14. helyén álló vasiak ellen játszották. Jó iramú első félidőt láthattak a kilátogatók, melyen 45 perc játék után 1-0-ra a vendégek vezettek.

A második felvonásban egy újabb Haladás gólt és Cser révén az első hazai találatot jegyezhettük fel, majd a 75.percben Farkas Ábel is pályára lépett, aki negyed óra alatt duplázott, kialakítva a 3-2-es végeredményt.

Perutz FC – Haladás VSE 3-2 (0-1) Gsz.: Farkas Á. 2, Cser

Perutz FC: Présing – Szalai, Erdősi, Horváth T., Rozman, Cser, Gajdosi, Hauser B., Mogyorósi, Nagy D., Nagy K., cserék: Hauser M., Farkas, Lócsi, Pente.

Kun-Szabó Attila: A mérkőzés elérte célját, egy nálunk magasabban jegyzett ellenfél ellen sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, mint szombaton a Vecsés ellen. Összességében egy nagy iramú, jó találkozón biztató volt a mutatott játék, külön öröm, hogy Farkas Ábel jól szállt be.

A pápaiak január 27-én szombaton 10 órai kezdéssel a Szanyt fogadják a stadion műfüves játékterén.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: