Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ötgólos meccsen győzelemmel kezdett a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.03.02.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Balatonalmádi ellen játszotta idei első tétmeccsét a Perutz FC. A pápaiak egy izgalmas, parázs összecsapáson 3-2-es győzelmet arattak.

Erdősi Milán, Cseke Patrik, Ruzsás Dávid, Varga Bence és Kun-Szabó Attila nélkül készült idei első tétmeccsére a Perutz, mely a terveknek megfelelően erősen kezdett, Mogyorósi átlövését követően a nyolcadik percben már meg is szerezte a vezetést: Szalai kiválóan tálalt Hauser Bálint elé, aki egy átvétellel becsapta a kapust és a hálóba gurított 1-0. Az első negyed óra végén már kettő volt a különbség, Nagy Krisztián beadására Hauser érkezett és a léc alá bólintott 2-0. Négy perccel később azonban szépítettek a vendégek, Horváth Bálint szépen lőtte ki a bal sarkot 2-1. Két perccel később ismét kettőre nőtt a különbség, Nagy Krisztián nagy erővel lőtt a jobb sarokba 3-1.

A második felvonást nem kezdte jól a Perutz, hiszen az 50.percben ismét egy gólra zárkózott a Balatonalmádi, egy felívelés után Márcsik az ötösről becsúszva gurított a gólvonal mögé 3-2. A hajrához közeledve Nagy Krisztián ziccerét védte Jójárt kapus, majd Markó szabadrúgása csattant a kapufán. Az utolsó tíz percben a pápaiak térfelén folyt a játék, de nagy izgalmak közepette, hősies védekezéssel sikerült megszerezni a három pontot. A hosszabbításban Hauser és Piri akaszkodott össze, amiből kisebb lökdösődés alakult ki a játékosok között, de mindkét csapat teljes létszámban fejezte be a találkozót.

Perutz FC – Balatonalmádi 3-2 (3-1) Gsz.: Hauser B. 2, Nagy K. ill. Horváth B., Márcsik

Kun-Szabó Attila: Az első perctől próbáltuk a kapuja elé szegezni a Balatonalmádit és minél hamarabb gólt szerezni, ez szerencsére sikerült is, jól használtuk ki a helyzeteinket. A szépítő gólra volt válaszunk, a második félidőben rohamozott az ellenfél, de nekünk is voltak helyzeteink, igazi vérbeli rangadó volt.

A pápaiak a következő fordulóban a Balatonfüred vendégei lesznek.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: