Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Regdon László: Jó úton halad a Pápai Rendőrkapitányság

Huszár Hajnal | 2022.04.29.

Rendőri hivatásuk ellátása során nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységük példaértékű, fegyelmezett munkavégzésük elismeréséül az év rendőrkapitánysága Veszprém megyében kitüntető címet vehette át a Pápai Rendőrkapitányság a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ma délelőtti ünnepi állománygyűlésén. De nem ez volt az egyetlen elismerés, amivel a pápai rendőrök munkáját jutalmazták a rendőrség napja alkalmából. A pápai állomány három tagja pénzjutalmat vehetett át kiváló munkájáért, Derczó Zoltán rendőr őrnagyot, a bűnügyi osztály vezetőjét alezredessé léptették elő és a kapitányságot díjazták az év rendészeti tevékenységéért – sorolta az elismeréseket Regdon László rendőrkapitány az ünnepség után.

Ezen a rendezvényen adta át dr. Áldozó Tamás polgármester az év pápai rendőre kitüntetést is, amelyet Sipőcz László rendőr törzszászlós, szolgálatirányító parancsnok érdemelt ki múlt évi munkájával.

– Nagyon meglepődtem és nagy elismerésnek érzem az év rendőre címet – mondta el érdeklődésünkre a kitüntetett, hozzátéve, munkája során mindig igyekezett a legjobban teljesíteni. Szolgálatirányító parancsnokként irányítja az alárendelt szolgálatos állományt, járőröket, közlekedési járőröket, vagyis ő osztja ki a feladatokat és ellenőrzi azok végrehajtását. Sipőcz László úgy fogalmazott, 17 éve lépett be a rendőrség kötelékébe, szeret Pápán rendőr lenni és még sokáig itt tervezi jövőjét.

Dr. Áldozó Tamás az ünnepség után elmondta, örömmel köszöntötte az év rendőrét, éppúgy, mint néhány nappal ezelőtt a pápai kapitányságon a többi rendőrt, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A kapitányság elismeréseihez is gratulált, mint mondta, jó volt pápainak lenni az ünnepségen.

– Ez egy olyan rendezvény, melyen a berendelt állományon túl a megye városainak polgármesterei, a megyei önkormányzat, az ügyészség, a kormányhivatal vezetői is ott vannak, vagyis nagy presztízsű közönség előtt vehették át a kitüntetéseket, jutalmakat, előléptetéseket a pápai rendőrök. Ezekkel olyan teljesítményeket ismert el a megyei főkapitányság, melynek a hatékonyságát mi is megtapasztaltuk – jelentette ki.

– Alig több mint egy éve vagyok a pápai rendőrkapitányság élén, egy útnak a kezdetén vagyunk és nagyon büszke vagyok a kollégáimra, mert az ő érdemük ez az elismerés – hangsúlyozta Regdon László ezredes, pápai rendőrkapitány, hozzátéve – nekünk, vezetőknek a motivációra kellett figyelnünk és arra, hogy helyes úton járjunk.

A kapitányságvezető úgy véli, az év rendőrkapitánysága címmel a főkapitányság vezetése megmutatta, hogy a pápai állomány jó úton jár.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: