Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Revansot vett az U17

Haraszti Gábor | 2022.05.06.

Az U17-es regionális bajnokságban győzelemmel folytatta a küzdelmeket a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata. Berkes Tamás tanítványai magabiztos, 4-1-es győzelmet arattak a Balatonfüred felett, visszavágva az őszi vereségért.

Közvetlen riválisok csaptak össze a Perutz-stadion centerpályáján, ahol a PELC célja az volt, hogy visszavágjon az őszi, 4-0-s fiaskóért. Az első fél órában mezőnyben folyt a játék, aztán a 33. percben Varga László előnyhöz juttatta a pápaiakat, sőt öt perccel később Erdősi Milán megduplázta a hazai előnyt. 2-0-s félidőt követően az 54. percben Nagy Dávid is feliratkozott a gólszerzők közé, majd Gajdosi Győző helyezett a jobb sarokba, amivel már 4-0 volt az eredmény. A Balaton-partiak erejéből csak a szépítésre futotta, a 87. percben Drahovszky Gergő gurított a kapu bal oldalába, kialakítva a 4-1-es végeredményt.

PELC U17 – Balatonfüred 4-1 (2-0) Gsz.: Varga, Erdősi Nagy, Gajdosi ill. Drahovszky

Nagy Mihály (körzetközpont-vezető): Látható volt, hogy a játékosok nincsenek hozzászokva a centerpálya méretéhez és kiváló minőségéhez, az első tizenöt percben a passzokat nagyon megfogta a fű, utána viszont nagyon szépen, tetszetősen futballoztak, ráadásul egy évvel idősebbek ellen kellett helytállniuk. Voltak ugyan hibák, de elégedett voltam a látottakkal. 

A játéknapon az U19 1-1-es döntetlen játszott a Hévízzel, a hazaiak találatát Nagy Botond lőtte.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: